Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Taupe Jaloezieën

Moderniteit en tijdloze charme

Taupe jaloezieën zijn ideaal voor diegenen die streven naar een neutraal, maar uitgesproken kleurenschema dat zowel moderniteit als tijdloze charme biedt. Of u nu de voorkeur geeft aan de strakke, moderne lijnen van aluminium, de onderhoudsgemak van PVC, de natuurlijke uitstraling van bamboe of de traditionele elegantie van hout, onze taupe jaloezieën integreren moeiteloos in uiteenlopende interieurstijlen, van hedendaags tot klassiek. Ze vormen een perfecte achtergrond die harmonieert met andere kleuren en materialen, waardoor u een uitnodigende en coherente look in uw huis of kantoor kunt creëren. Laat u inspireren door de subtiele schoonheid en functionaliteit van taupe jaloezieën en voeg een vleugje verfijning toe aan uw leefruimte.

Stel je taupe jaloezieën samenOntdek onze kleurstalen

Ontdek onze taupe jaloezieën

De taupe jaloezieën collectie biedt een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, functioneel en decoratief, variërend van simpele snelgroeiende houtsoorten of complexe waterafstotende materialen.

Bepaal zelf de lichtinval

De hoeveelheid zonlicht die je wil binnenlaten, bepaal je met de lamelbreedte van je jaloezie.
Hoe breder de lamellen en hoe verder ze uit elkaar staan, hoe sterker de lichtinval is.

image

Bestel de mooiste op maat gemaakte 35mm jaloezieën en ontvang ze binnen 15 werkdagen bij jou thuis. Laat je inspireren door onze gratis kleurstalen!

De details maken de jaloezie

 • Child safety tassel
  Treedt enkel in werking als het nodig is en niet wanneer iemand zomaar hard aan het touw trekt. Dat betekent dat de tassel dus enkel openbreekt als een kind in het koord verstrikt raakt.
 • Kleurgecoordineerde bovenbak
  Alle onderdelen worden kleur gecoördineerd met de kleur van de bovenbak. Dit zorgt voor een rustige, uniforme uitstraling vanuit elk oogpunt.
 • Koordknop
  Verfijnde afwerking van de houten jaloezieën dankzij de koordknop onderaan de onderlat.
 • Bronzen afwerking
  Het koordgewicht krijgt een stijlvolle bronzen afwerking.
image

Meer weten over onze taupe jaloezieën?

Veelgestelde vragen van klanten over taupe jaloezieën

Jaloezieën kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden door hier met een stofdoek of zachte borstel overheen te gaan. Voor hardnekkiger vuil kun je gebruik maken van een vochtig doekje. Onthoudt wel dat je tijdens het schoonmaken van de lamellen deze niet teveel buigt of beschadigt.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

De maximale breedtes zijn afhankelijk van de materiaalsoort en de kleur. Soms zijn er maar enkele kleuren die tot de maximale breedte gaan die hieronder staat vermeld.

Lindehout : 360 cm
Paulownia: 300 cm
Bamboe: 360 cm
Abachi: 300 cm
Aluminium: 400 cm
Kunststof: 290cm
PVC: 272 cm

Jaloezieën zijn binnen zonnewering type waarbij gebruikt gemaakt wordt van horizontale lamellen. Deze lamellen zorgen ervoor dat het natuurlijk daglicht geleidelijk de kamer naar binnen komt en tegelijkertijd privacy bieden. Jaloezieën zorgen namelijk voor voldoende natuurlijk daglicht die zorgen voor een warme huiselijke sfeer.