Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Kindveilige raamdecoratie

Veiligheid op nummer 1

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind veilig is in hun eigen huis. Kinderen zijn onwijs nieuwsgierig en willen graag de wereld ontdekken. Ze pakken van alles beet en stoppen het vervolgens in hun mond. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor veilige raamdecoratie.

Voor iedere ruimte

Voor in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Let bij het kiezen van kind veilige raamdecoratie o.a. op de montagehoogte en zorg ervoor dat de rraamdecoratie stevig is bevestigd aan de muur. Maar houdt daarnaast ook rekening met het type bediening.

Zonder losse koorden, touwtjes of kettingen


Bij het kiezen van kind veilige raamdecoratie zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor raamdecoratie zonder koorden en lussen, zoals gordijnen, shutters, plisségordijnen of duette. Wanneer je keuze is gevallen op plisségordijnen of duette gordijnen dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een handgreep bediening. Met deze vorm van raamdecoratie wordt er geen gebruik gemaakt van loszittende koorden, touwtjes of kettingen. Zo kun je ervoor zorgen dat je kind veilig kan spelen en slapen in de kinderkamer. Maar ook onze jaloezieën zijn voorzien van een kindveilige tassel.

Ben je geïnspireerd?

Bestel vandaag nog gratis kleurstalen en ontdek onze kindveilige raamdecoratie.

Ontdek ze hier
image

Veelgestelde vragen van klanten

Verduisterende gordijnen, Duette gordijnen en plisségordijnen zijn populaire keuzes voor in een kinderkamer. Mocht je op zoek zijn naar een andere stijlvolle oplossing dan zijn shutters ook ideaal voor in de kinderkamer.

Kies voor raamdecoratie zonder koorden en lussen, zoals plisségordijnen of duette gordijnen met een handgreep bediening. Ook shutters zijn een ideale keuze als je op zoek bent naar een kindveilige oplossing. Zorg ervoor dat je gekozen raamdecoratie stevig is bevestigd aan de muur en op een veilige afstand van kindermeubilair hangt.

Duette gordijnen bieden een goede isolatie, zijn veilig voor kinderen en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Daarnaast zien ze er ook nog eens stijlvol uit waardoor ze geschikt zijn voor een kinderkamer.

Opzoek naar meer informatie over onze raamdecoratie?