Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Bamboe jaloezieën

Natuurlijk gefilterd daglicht

Ontdek onze bamboe jaloezieën collectie. Net als houten jaloezieën, heeft onze bamboe collectie een natuurlijke uitstraling. Deze jaloezieën zijn tevens ook nog een stukje dunner dan de houten versie.

Ontwerp je bamboe jaloezieOf ontvang een unieke aanbieding

Stel jouw bamboe jaloezie samen

Een eco-vriendelijke, stijlvolle en duurzame oplossing voor lichtregulering en privacy met hun natuurlijke uitstraling en stevigheid.

Duurzaamheid in stijl

Bij Solbelle zijn we trots op onze duurzame benadering. Kies je voor bamboe jaloezieën, dan kies je voor een product dat met respect voor het milieu is geproduceerd. Het lichte gewicht van bamboe zorgt bovendien voor een energiezuinige oplossing waardoor je niet alleen je interieur een boost geeft, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. De lamellen van bamboe jaloezieën zijn dunner dan de houten variant, daarnaast hebben ze een zichtbare houtnerf in de lamellen. Dit zorgt ervoor dat ze in ieder interieur een stijlstatement maken en tegelijkertijd een verantwoorde keuze zijn. De natuurlijke textuur en warmte van bamboe voegen een verfijnde charme toe aan elke ruimte.

Natuurlijk gefilterd daglicht

Stel je voor: zacht gefilterd licht dat je kamer vult, een subtiel spel van schaduwen op je vloer en een vleugje natuurlijke schoonheid in elke hoek. Dit is precies wat Solbelle's bamboe jaloezieën in prachtige kleuren zoals crème, antraciet, zwart, bruin, houtlook, taupe, wit en grijs brengen in je leefruimte. Hun natuurlijke textuur en rijke kleurenpalet creëren een harmonieuze balans tussen stijl en functionaliteit, waardoor elke kamer wordt getransformeerd in een oase van rust en schoonheid.

Ontdek onze kleurstalen
image

Meer informatie over onze jaloezieën?

Veelgestelde vragen van klanten

Net als bij andere jaloezieën, bieden bamboe jaloezieën een goede verdeling van het natuurlijke daglicht en de mate van privacy. Doordat de lamellen open en dicht gedraaid kunnen worden zorgen ze ervoor dat voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen gluren.

Bamboe jaloezieën passen in verschillende woonruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of in de eetkamer. Dat maakt ze ook zo veelzijdig. Er zijn enkele ruimtes waar ze niet volledig tot zijn recht komen, denk dan aan zeer vochtige ruimtes als de badkamer. Bamboe heeft een natuurlijke weerstand tegen vocht, maar kunnen in verloop van tijd wel vervormen. Een betere vorm optie voor in de badkamer zijn pvc of aluminium jaloezieën.

Jazeker, onze bamboe jaloezieën zijn goed te combineren met een ladderband. Wanneer je de jaloezieën gaat samenstellen kun je ervoor kiezen om een ladderband van 10 mm, 25 mm of 38 mm toe te voegen. Mocht je liever het natuurlijke effect van bamboe willen houden, dan kun je ook kiezen voor een ladderkoord.

Ja! Bamboe jaloezieën worden gemaakt van een snelgroeiende en hernieuwende grassoort. Doordat bamboe weinig water nodig heeft, zorgt het dat de impact op het milieu kleiner is dan andere houtsoorten. Dit maakt bamboe een milieuvriendelijke keuze.

Bekijk onze overige jaloezieën collectie

Ontdek het bij je thuis

Benieuwd welke kleuren en lamelmaten het mooiste staan in jouw woning? Bestel vandaag nog gratis kleurstalen