Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Kunststof jaloezieën

Modern, functioneel en vochtbestendig

Een combinatie van functionaliteit en vochbestendigheid. Deze jaloezieën zijn een perfecte keuze voor in vochtige ruimtes, creëer een moderne en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn onze kunststof jaloezieën ook nog eens een milieubewuste keuze.

Ontwerp je kunsthouten jaloezieënOf ontvang een unieke aanbieding

Stel jouw kunststof jaloezie samen

Deze jaloezieën bieden niet alleen een moderne look, maar zijn zeer geschikt voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.

Uitzonderlijke vochtbestendigheid

Dankzij hun uitzonderlijke vochtbestendigheid bieden deze jaloezieën een duurzame en praktische oplossing voor ruimtes die vaak te maken hebben met water en damp. Verkrijgbaar in een selectie van vier elegante kleuren, bieden kunststof jaloezieën niet alleen functionaliteit maar ook een moderne uitstraling die naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen.

Kies de kleur van je jaloezie

Evenwicht tussen licht en privacy

Deze zorgvuldig ontworpen jaloezieën, vangen het essentiële evenwicht tussen licht en privacy, en creëren een serene en uitnodigende omgeving. Elk moment in uw ruimte wordt verheven door de subtiele charme en het zachte lichtspel dat kunststof met zich meebrengt, waardoor uw dagelijkse routine wordt omgezet in een ervaring van puur genot. Kies uit vier elegante kleuren om uw ruimte te verlevendigen.

Ontdek onze kleurstalen
image

Meer informatie over onze jaloezieën?

Veelgestelde klantvragen

Het onderhoud van kunststof jaloezieën is vergelijkbaar met dat van standaard PVC jaloezieën. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met een zachte doek en milde zeepoplossing. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen om de speciale afwerkingen te behouden.

Absoluut. Kunststof jaloezieën kunt u zelf samenstellen in onze configurator. Dit stelt u in staat om een op maat gemaakte look te creëren die perfect past bij uw persoonlijke smaak en interieurdesign.

Kunststof jaloezieën onderscheiden zich door hun hoogwaardige afwerking en materialen, die zorgen voor een verfijndere look dan standaard PVC jaloezieën.

Ja, net als standaard PVC jaloezieën, zijn deze luxere kunststof jaloezieën uiterst geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Ze combineren functionaliteit met stijl, door vochtbestendigheid te bieden zonder in te leveren op esthetiek.

Bekijk onze overige jaloezieën collectie

Ontdek het bij je thuis

Benieuwd welke kleuren en lamelmaten het mooiste staan in jouw woning? Bestel vandaag nog gratis kleurstalen