Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

63mm jaloezieën

Maak een statement

Ontdek de elegantie van onze 63mm jaloezieën, een collectie die is ontworpen om een statement te maken in elk interieur met hun royale lamelbreedte.

Stel je 63mm jaloezieën samenOntdek onze kleurstalen

Kies je materiaal

Elegantie en duurzaamheid in harmonie


Onze 63mm lindehouten jaloezieën brengen tijdloze elegantie en warmte, ideaal voor sfeervolle interieurs. De lichtgewicht en duurzame paulownia houtjaloezieën combineren stijl met ecologische verantwoordelijkheid. Bamboe jaloezieën bieden een exotische touch en duurzaamheid, perfect voor een natuurlijke uitstraling.

Meer informatie over onze collectie?

Veelgestelde vragen van klanten over 63mm jaloezieën

Ja, het is mogelijk om ladderband te combineren met jaloezieën die een lamelbreedte van 63mm hebben. Ladderband niet alleen verhoogt de visuele aantrekkelijkheid van de jaloezieën, maar biedt ook een naadloze integratie met diverse interieurstijlen, van klassiek tot modern. Door de juiste kleur en patroon van het ladderband te kiezen, kun je een uniek en gepersonaliseerd effect creëren dat je interieur complementeert en verrijkt.

Jaloezieën met een lamelbreedte van 63mm bieden een uitgesproken esthetisch voordeel door hun opvallende en luxueuze uitstraling, die bijdraagt aan een gevoel van ruimtelijkheid en verfijning in elk interieur. Deze lamelbreedte is ideaal voor grote ramen en glazen deuren, waar ze niet alleen een krachtige visuele impact hebben, maar ook superieure lichtregeling en privacy bieden. Door hun grotere afmeting vangen ze meer licht op, wat resulteert in een zachte en sfeervolle verlichting van je ruimte.

Hoewel 63mm lamelbreedte jaloezieën bijzonder goed passen bij grotere ramen en ruimtes met veel natuurlijk licht, kunnen ze ook een luxe toevoeging zijn aan middelgrote ramen in specifieke interieurstijlen. Deze lamelbreedte is echter minder geschikt voor zeer kleine ramen, waar ze de ruimte visueel kunnen verkleinen of overweldigend kunnen lijken. In die gevallen zou een kleinere lamelbreedte een betere keuze kunnen zijn.

Ontdek meer over lamelbreedtes