Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Jaloezieën 16mm

Een verfijnde en compacte uitstraling

Ontdek de verfijnde en compacte uitstraling van onze 16mm jaloezieën, een collectie die speciaal is ontworpen voor liefhebbers van minimalistisch design en maximale functionaliteit.

Stel je 16mm jaloezieën samenOntdek onze kleurstalen

Kies je materiaal

Een fijne lamelbreedte


Deze slanke jaloezieën, beschikbaar in een selectie van 17 zorgvuldig gekozen kleuren en afwerkingen, bieden een subtiele manier om zowel stijl als privacy te integreren in uw interieur. De fijne lamelbreedte zorgt voor een strakke en moderne look, perfect voor kleinere ramen of ruimtes waar precisie en detail voorop staan.

Veelgestelde klantvragen

Over aluminium jaloezieën 16mm

Ladderband wordt over het algemeen niet aanbevolen voor jaloezieën met een lamelbreedte van 16mm, omdat de fijne structuur van deze lamellen een meer gestroomlijnde look biedt die beter op zichzelf staat. Het gebruik van ladderband is dan ook niet mogelijk bij deze lamelbreedte.

Jaloezieën met een lamelbreedte van 16mm zijn bijzonder geschikt voor het creëren van een subtiele en verfijnde uitstraling, perfect voor kleinere ramen of ruimtes waar een minimalistische stijl gewenst is. Deze smalle lamellen bieden een uitstekende controle over de privacy en lichtinval, terwijl ze een strak en gestroomlijnd uiterlijk behouden.

Hoewel 16mm lamelbreedte jaloezieën het meest geschikt zijn voor kleinere ramen of ruimtes waar een fijne en delicate uitstraling gewenst is, kunnen ze ook op grotere ramen worden toegepast voor een uniek en modern effect. Echter, in grote ruimtes kunnen bredere lamellen een betere keuze zijn om een evenredige visuele impact te maken.

Ontdek meer over lamelbreedtes