Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Plisségordijnen

Functionaliteit en stijl in één!

Met meer dan 30 jaar ervaring in het fabriceren van op maat gemaakte plisségordijnen, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Ontdek de verschillende modellen en stofsoorten.

Plisségordijn ontwerpenOf ontvang een unieke aanbieding

Onze plisségordijnen zijn veelzijdig

De plisségordijnen van Solbelle zijn veelzijdig omdat je ze in zowel plissé als doupli kunt krijgen. Plisségordijnen bestaan uit een enkele laag gevouwen stof die stijlvol licht doorlaat en privacy biedt. Doupli gordijnen daarentegen hebben een honingraatstructuur zonder zichtbare koordjes, wat zorgt voor een strakke en zachte uitstraling en extra isolatie. Beide typen zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en transparanties met verschillende modellen en bedieningen, zodat je altijd de perfecte match voor jouw interieur kunt vinden.

Plissé stof

Plisséstoffen van Solbelle bieden optimale lichtregeling en privacy. Ze worden geleverd in 19 mm breedte en je kunt kiezen uit verschillende soorten: geweven, parelmoer, uni en zonder afwerking. Met meer dan 30 full-tone kleuren vind je altijd de perfecte match voor jouw interieur. Daarnaast kun je kiezen tussen transparante en lichtdoorlatende varianten, zodat je de gewenste mate van licht en privacy hebt.

Ontwerp je plisségordijnOf bestel gratis kleurstalen
image

Doupli stof

Doupli stoffen van Solbelle bieden uitstekende isolatie en een elegante, koordloze afwerking. Verkrijgbaar in 25mm en 32mm breedte, bieden ze een keuze uit diverse stofsoorten zoals geweven, parelmoer, uni en zonder afwerking. Met meer dan 30 kleuren, zowel full-tone als duo-tone, vind je altijd een passende stijl. Bovendien kun je kiezen uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende opties, waardoor je eenvoudig de gewenste mate van lichtinval en privacy regelt.

Ontwerp je plisségordijnOf bestel gratis kleurstalen
image

Speciaal voor jou gemaakt

Onze plisségordijnen worden speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat je ze volledig kunt aanpassen aan jouw wensen. In tegenstelling tot standaardproducten die eenvoudig op maat gesneden worden, worden onze plisségordijnen met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen. Hierbij kun je zelf de kleur, het model, bediening en afwerking kiezen, zodat de plisségordijnen perfect passen bij jouw interieur.

Door jou gemaakt

Bij Solbelle kun je eenvoudig je plisségordijn helemaal naar wens samenstellen in onze simpele configurator. Kies uit drie bedieningsopties: het veilige trekkoord, de stijlvolle ketting, of de handige handgreep. Onze modellen zijn net zo veelzijdig. Ga voor het standaardmodel met een beweegbare onderkant, het flexibele top-down/bottom-up model voor optimale licht- en privacyregulering of combineer twee verschillende stoffen met het day & night model.

Ontwerp je plisségordijnOf bestel gratis kleurstalen
image

Lees meer over

Alles wat wij belangrijk vinden van onze raamdecoratie

Veelgestelde vragen van klanten

Alles wat je wilt weten over plisségordijnen

Ontdek onze overige collectie sfeermakers