Vraag hier gratis kleurstalen aan.

100% Foutloos inmeten

Wij geven je handige tips voor het foutloos inmeten van jouw nieuwe raamdecoratie!

Meten is weten

Goede raamdecoratie begint bij goed inmeten. Ben je net verhuisd, of toe aan een nieuwe look in je huis? Dan helpen wij je graag. Profiteer nu van onze inmeetservice €49,-. Gemakkelijk, snel en onderaan de streep altijd de voordeligste

Maak een afspraak
image

Wij maken het graag makkelijk

We hebben van al onze raamdecoratie een kort stappenplan opgesteld. zo weet je precies hoe jij zelf de juiste maten op kunt meten en kun je direct jouw gekozen raamdecoratie bestellen.

Download hier je inmeetinstructies:

Veelgestelde klantvragen

Het correct inmeten van je raamdecoratie is cruciaal om ervoor te zorgen dat deze perfect past in je raamkozijnen. Elke type raamdecoratie vereist een specifieke manier van inmeten om het beste resultaat te behalen. Goed inmeten voorkomt fouten bij het bestellen en zorgt ervoor dat je raamdecoratie er strak en professioneel uitziet. Onze specialistische klantenservice staat klaar om je telefonisch of via WhatsApp te ondersteunen bij het inmeten.

Voor elke type raamdecoratie die wij aanbieden, hebben we een kort en eenvoudig te volgen stappenplan opgesteld. Dit stappenplan helpt je bij het precies opmeten van de benodigde maten, zodat je met vertrouwen je raamdecoratie kunt bestellen. Het is belangrijk om te onthouden dat het inmeetproces kan variëren afhankelijk van het type product dat je kiest.

Het bestellen van raamdecoratie in de verkeerde maten kan leiden tot ongewenste resultaten, zoals te kleine of te grote raamdecoratie die niet goed past. Mocht je per ongeluk de verkeerde maten hebben besteld, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen bij het vinden van een passende oplossing.

De kosten voor de inmeetopdracht van onze deskundigen worden direct opgenomen in de raamdecoratie bestelling, dit is enkel mogelijk vanaf een minimale waarde van €750,-.

Ontdek onze collectie raamdecoratie