Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Geweven hout

Natuurlijk en elegant

Geweven hout, of Woodweave, is dé trend van dit moment, dankzij de natuurlijke uitstraling en geweven structuur die het licht prachtig filtert en voor warmte en sfeer zorgt in elke ruimte. Onze premium kwaliteit geweven hout is verkrijgbaar als rolgordijn en vouwgordijn.

Ontwerp je WoodweavesOf ontvang een unieke aanbieding

Ontwerp je geweven houten rol- of vouwgordijn

Bij Solbelle bieden we geweven hout in twee stijlen raambekleding: rolgordijnen en vouwgordijnen. Een rolgordijn, ook wel 'roll-up' genoemd, geeft een strakke uitstraling en rolt op naar de bovenzijde van het raam. Vouwgordijnen, ook bekend als 'roman blinds', hebben een chique en elegante uitstraling en vouwen zich in segmenten op.

Verschillende weving

Bij Solbelle bieden we raamdecoratie van geweven hout in twee verschillende weefstructuren: ronda en plato. Het verschil zit in de mate van doorkijk: ronda zorgen voor een transparant effect, terwijl plato een in-between effect bieden. Hierdoor is geweven hout niet geschikt voor volledige verduistering. Voor slaapkamers raden we aan om geweven hout te combineren met overgordijnen om overdag totale verduistering te bereiken.

Ontwerp je WoodweavesOf bestel gratis kleurstalen
image

Ontdek onze overige collectie sfeermakers