Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Aluminium jaloezieën

Functioneel en elegant

Aluminium jaloezieën zijn veelzijdig en staan goed in elke ruimte, van modern kantoor tot een traditionele woonkamer. Onze strakke aluminium jaloezieën zijn licht van gewicht en tot wel 4 meter breed verkrijgbaar Je kan kiezen tussen de maten 16mm, 25mm, en 50mm. En verder heb je een ruime keuze aan kleuren en ladderbanden.

Ontwerp je aluminium jaloezieBestel gratis kleurstalen

Stel jouw aluminium jaloezie samen

Aluminium jaloezieën combineren duurzaamheid met moderne elegantie.

Kies de kleur van je jaloezie

  Modern & flexibel 

  Met hun strakke lijnen en aanpasbare lamellen bieden ze niet alleen een vleugje, elegantie maar ook een praktische oplossing voor privacy. Onze jaloezieën kunnen gecombineerd worden met verschillende kleuren ladderbanden, waardoor ze moeiteloos in elk interieur passen. Of het nu gaat om een minimalistische, eigentijdse of moderne inrichting, aluminium jaloezieën voegen net even een vleugje extra toe aan je woonruimte, terwijl ze tegelijkertijd voldoende flexibiliteit bieden.

  Ontdek onze kleurstalen
  image

  Meer informatie over onze jaloezieën?

  Veelgestelde klantvragen

  Het onderhouden van aluminium jaloezieën is een eenvoudige taak. De jaloezieën kunnen met een stofdoek of vochtig doekje afgenomen worden. Heb je last van hardnekkige vlekken? Dan is het mogelijk om een mild reinigingsmiddel gebruiken.

  Aluminium jaloezieën zijn zeker geschikt voor vochtige ruimtes, denk hiervoor aan ruimtes als keukens en badkamers. Onze jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig en kunnen tegen een stootje.

  Bekijk onze overige jaloezieën collectie