Vraag hier gratis kleurstalen aan.

Wij staan voor je klaar

Neem contact op met al je vragen omtrent onze raamdecoratie

Wij zijn er om je te ondersteunen

Bij het kiezen en opmeten van je nieuwe raamdecoratie staan onze technische specialisten klaar om je van deskundig advies te voorzien. Of je nu hulp nodig hebt bij het opmeten van jouw ramen of specifieke vragen hebt over onze producten, onze klantenservice is elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons bereiken op het nummer 072 3030599

image

Stuur ons een foto

We begrijpen dat je het misschien druk hebt en dat gemak belangrijk voor je is. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om ons te contacteren via WhatsApp. Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 48161872 met een foto van je raam en de raamdecoratie die je overweegt. Voel je vrij om eventuele vragen toe te voegen die je hebt. Onze technische specialisten zullen binnen één uur reageren met advies en antwoorden op je vragen.

image

Veelgestelde klantvragen

Ons klantenserviceteam kan je adviseren over de verschillende soorten raamdecoratie die we aanbieden, inclusief materialen, stijlen, en de beste opties voor jouw specifieke situatie. We helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze.

Ja, onze technische specialisten bieden graag telefonische ondersteuning bij het opmeten van je ramen. Voor gedetailleerde instructies en advies staan we voor je klaar.

We streven ernaar om binnen één uur te reageren op WhatsApp-berichten. Voor e-mails en telefonische vragen, beantwoorden we je zo snel mogelijk binnen onze werkuren.

Contactinformatie

Tel: 072-3030599
WhatsApp: 06-48161872
Email: info@solbelle.nl

Openingstijden klantenservice:

Ma-vr: 9:00-17:00
Za-zo: gesloten