Vraag hier gratis kleurstalen aan.

Veilig betalen

Beveiligde verbinding via TLS

Tijdens het bestel- en betalingsproces maken wij gebruik van een beveiligde verbinding via TLS, wat staat voor Transport Layer Security. Hiermee worden al je gegevens gecodeerd verstuurd en zijn deze dus niet door anderen te achterhalen.Je kunt deze beveiliging herkennen aan het webadres dat begint met “https://” in plaats van “http://” en het icoon van een hangslot in je internet browser.

Afhandeling betalingen via Mollie

Voor het verwerken van betalingen werken wij samen met de Nederlandse betalingsafhandelaar Mollie. Dit is een zogenaamde PSP (Payment Service Provider) die met banken en creditcardmaatschappijen afspraken maakt, zodat webshops op een veilige manier meerdere betaalmethoden kunnen aanbieden aan klanten. Mollie moet hiervoor aan zeer strenge veiligheidseisen en certificeringen voldoen en zorgt ervoor dat jou gegevens en betaling veilig worden verwerkt.

Betaalmethoden

 • iDeal (Bancontact in België)

  Met iDEAL kun je in Nederand internetbankieren via jou eigen bank. Kies bij het afrekenen voor iDEAL en selecteer uw bank. Vervolgens log je in bij je bank en geeft je jou akkoord voor betaling. iDeal kan met een groot aantal banken.
  Betalen met iDEAL is gratis.

 • Creditcard

  Met creditcard betalen is snel, eenvoudig en je aankoop is direct verzekerd. Je gegevens en betaling worden veilig en gecodeerd verwerkt door onze betalingsafhandelaar Mollie.
  Voor betalingen met American Expres rekenen wij de afhandelingsfee van 3,95% aan je door.
  Betalen met MasterCard en VISA is gratis.

 • Vooruitbetalen (NL en BE)

  Na het plaatsen van je bestelling ontvangt je per e-mail een besteloverzicht met PDF-factuur van Solbelle.nl.

  De gegevens voor de overboeking inclusief referentienummer ontvang je in een aparte e-mail van onze betalingsafhandelaar Mollie.

  Het duurt ongeveer 1-2 werkdagen voordat een vooruitbetaling is verwerkt en uw bestelling wordt ingepland voor productie.
  Betalen via vooruitbetaling is gratis.

 • Klarna achteraf betalen

  Kies je voor achteraf betalen, dan ontvang je van Klarna separaat een factuur per e-mail. Klarna stuurt de factuur zodra wij hen hebben geïnformeerd dat jou bestelling is verzonden. Dit is meestal 1-2 werkdagen nadat je van ons de verzendbevestiging per e-mail heeft ontvangen. De factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling heeft ontvangen.
  Voor betalingen met Klarna rekenen wij de afhandelingsfee van 3% aan je door.

Facturen & betalingen

De e-mail die je ontvangt na het plaatsen van een bestelling bevat tevens uw bestelbevestiging/factuur (bijgesloten als PDF). U krijgt dus niet apart nog een factuur per post. Bewaar deze digitale bestelbevestiging dus goed of print hem uit zodat je hem kunt toevoegen aan jou administratie.

Factuur van Klarna

Wanneer je kiest voor Klarna Achteraf Betalen sturen wij je na het plaatsen van uw bestelling de bestelbevestiging. Dit is tevens je garantiebewijs. Na aflevering van je bestelling ontvang je separaat van Klarna de factuur die je binnen 14 dagen moet betalen aan Klarna.

Geen printer en je wilt toch een kopie van je factuur?

Heeft je geen printer? Dan kun je een kopie van je factuur aanvragen via ons contactformulier. Vermeld bij je aanvraag je klantnummer en het factuurnummer en je ontvangt de factuur binnen enkele dagen per post op het door je bij de bestelling opgegeven factuuradres.

Hoe neem ik contact op over mijn facturen of betalingen?

Voor vragen over je betaling of factuur kunt je altijd contact met ons opnemen. Stuur je in dat geval een e-mail naar info@solbelle.nl of gebruik ons contactformulier.

Terugstorttermijn na annulering

Heb jij je bestelling betaald met iDEAL of overboeking en deze vervolgens geannuleerd, dan wordt het betaalde bedrag binnen 14 werkdagen na de verwerkingsdatum van je annulering op je rekening teruggeboekt. Als je hebt betaald met creditcard, houdt dan rekening met de verwerkingstijd van ongeveer drie weken van de creditcardmaatschappij.