Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Jaloezieën

Speciaal voor jou gemaakt

Jaloezieën bieden zowel privacy als controle over de hoeveelheid binnenvallend licht met hun verstelbare lamellen. Je kunt je jaloezie helemaal samenstellen naar je eigen wensen. Kies je materiaal, kleur en lamelmaat.

Jaloezieën ontwerpenOf ontvang een unieke aanbieding

Ontdek onze collectie

De collectie biedt een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, functioneel en decoratief, variërend van simpele snelgroeiende houtsoorten of speciale waterafstotende materialen.

Bepaal zelf de lichtinval

De hoeveelheid zonlicht die je wil binnenlaten, bepaal je met de lamelbreedte van je jaloezie.
Hoe breder de lamellen en hoe verder ze uit elkaar staan, hoe sterker de lichtinval is.

image

Bestel de mooiste 16mm jaloezieën opmaat en ontvang ze binnen 15 werkdagen bij jou thuis. Laat je inspireren door onze gratis kleurstalen!

De details maken de jaloezie

 • Child safety tassel
  Treedt enkel in werking als het nodig is en niet wanneer iemand zomaar hard aan het touw trekt. Dat betekent dat de tassel dus enkel openbreekt als een kind in het koord verstrikt raakt.
 • Kleurgecoordineerde bovenbak
  Alle onderdelen worden kleurgecoördineerd met de kleur van de bovenbak. Dit zorgt voor een rustige, uniforme uitstraling vanuit elk oogpunt.
 • Koordknop
  Verfijnde afwerking van de houten jaloezieën dankzij de koordknop onderaan de onderlat.
 • Koordgewicht
  Het koordgewicht krijgt een stijlvolle afwerking in de kleur van de lamellen.
image

Meer weten over onze jaloezieën?

Veelgestelde vragen van klanten

Jaloezieën zijn binnen zonnewering type waarbij gebruikt gemaakt wordt van horizontale lamellen. Deze lamellen zorgen ervoor dat het natuurlijk daglicht geleidelijk de kamer naar binnen komt en tegelijkertijd privacy bieden. Jaloezieën zorgen namelijk voor voldoende natuurlijk daglicht die zorgen voor een warme huiselijke sfeer.

Bij jaloezieën kun je het volgende stellen “hoe breder de lamelbreedte, des te meer doorkijk je hebt naar de buitenwereld”. De gangbaarste maten voor jaloezieën in woningen zijn 35mm & 50mm. 63mm is mooi alternatief voor shutters, vooral voor grote ramen. De kleinere lamelbreedtes van 16mm & 25mm worden vaker gebruikt in kantoren of thuiskantoren gebruikt.

De maximale breedtes zijn afhankelijk van de materiaalsoort en de kleur. Soms zijn er maar enkele kleuren die tot de maximale breedte gaan die hieronder staat vermeld.

Lindehout : 360 cm
Paulownia: 300 cm
Bamboe: 360 cm
Abachi: 300 cm
Aluminium: 400 cm
Kunststof: 290cm
PVC: 272 cm

Jaloezieën kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden door hier met een stofdoek of zachte borstel overheen te gaan. Voor hardnekkiger vuil kun je gebruik maken van een vochtig doekje. Onthoudt wel dat je tijdens het schoonmaken van de lamellen deze niet teveel buigt of beschadigt.

Ontdek het bij je thuis

Benieuwd welke kleuren en lamelmaten het mooiste staan in jouw woning? Bestel vandaag nog gratis kleurstalen