Vraag hier gratis kleurstalen aan.

Monteren zonder zorgen?

Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor het monteren van jouw product.

Wij helpen je graag

Als je liever hebt dat wij het monteren, bespreken we de kosten graag telefonisch. Houd er rekening mee dat bij de montage voorrijkosten van €125,- met een extra €34,50 per product met zich meebrengt.

Neem contact op
image

Click en play

Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd of de expertise heeft om dit zelf te doen. Voor een vast laag tarief van slechts €29,50 bereiden wij alles voor voor een naadloze 'Click en Play'-installatie. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat al je raamdecoratie precies op maat is en klaar voor een eenvoudige installatie. Ons doel is om het proces zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, zodat je binnen no-time kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie.

image

Wij maken het graag makkelijk

We hebben van al onze raamdecoratie een kort stappenplan opgesteld. Zo weet je precies hoe je jouw raamdecoratie kunt monteren.

Download hier je montage instructies:

Veelgestelde klantvragen

Door gebruik te maken van onze montageservice profiteer je van onze lage webshopprijzen én persoonlijke service. Onze specialisten zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, waardoor je raamdecoratie er professioneel en strak uitziet. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het correct uitvoeren van de montage.

De montageservice kan aangevraagd worden nadat we je raamdecoratie hebben ingemeten. Neem contact op met onze klantenservice om zowel de inmeetservice als de montageservice te regelen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met het plannen van de afspraken en het beantwoorden van eventuele vragen die je hebt over het proces.

Om de kwaliteit en nauwkeurigheid van de montage te waarborgen, bieden wij onze montageservice alleen aan wanneer de inmeting ook door ons is uitgevoerd. Dit is omdat inmeetfouten de montage kunnen compliceren. Onze inmeetservice zorgt ervoor dat de maten precies kloppen, waardoor de montageservice soepel en zonder problemen verloopt.

'Click en Play'-installatie is beschikbaar voor een breed assortiment aan raamdecoratieproducten in onze collectie. Dit omvat onder andere bepaalde soorten rolgordijnen, jaloezieën, en plisségordijnen. Voor specifieke informatie over welke producten geschikt zijn voor 'Click en Play', kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Ontdek onze collectie raamdecoratie