Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Over ons

Wij zijn Solbelle

Bij ons geloven we dat stijlvolle, handgemaakte raamdecoratie voor iedereen toegankelijk moet zijn, zonder de hoofdprijs te betalen. Daarom bieden we betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie die perfect aansluit bij jouw unieke wensen, behoeften en stijl.

Neem contact met ons op

Onze experts

Naast onze vakmensen in de productie hebben we nog genoeg andere bekwame experts rondlopen op ons kantoor (Meer dan 30 jaar expertise!) We staan voor je klaar om voor elk probleem een oplossing te vinden. Mocht je ergens tegen aan lopen of vragen hebben over onze producten, dan kun je middels verschillende kanalen contact opnemen met onze experts. Wij zijn er om je dag nog mooier te maken.

Neem gerust contact op met onze experts:

image

Meer dan 200.000 ramen stijlvol aangekleed.

We werken we met vakmensen die de kunst van ambachtelijke raamdecoratie beheersen. Al meer dan drie decennia leveren we kwalitatief werk waar we trots op zijn. Ons Europees productieproces zorgt voor zorgvuldige, handgemaakte en perfect afgewerkte producten. We garanderen dat elk item uniek is. Met trots hebben we meer dan 200.000 klanten geholpen hun ramen te verfraaien. We kijken ernaar uit om jouw persoonlijke touch aan onze producten toe te voegen. Laten we samen iets moois creëren.

image

Kernwaarden

Om van onze belofte werkelijk te maken, zorgen we te allen tijde voor open en eerlijke communicatie. Geen verborgen kosten of geheimen, alleen kwalitatief sterke raamdecoratie tegen een betaalbare prijs. We zijn gepassioneerd over wat we doen en dat is te zien. Bij Solbelle storten we ons hart in elk project en ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. We zijn gek op een goede uitdaging en zijn niet bang om nieuw dingen te proberen. Ga met ons mee op een spannende reis en samen laten we jouw raamdecoratie dromen tot leven komen!

wit-patroon-rolgordijn-woonkamer

Duurzaam

Wij zijn trots op ons bedrijf, onze kernwaardes en de productie. Naast deze uitblinkers hebben we ons ook ingezet voor duurzaamheid. Onze eigen fabriek is hiervan dan ook het bewijs. We proberen zoveel mogelijk onze impact op onze planeet en het milieu te verminderen. In meerdere van onze collecties maken we gebruik van gerecyclede materialen. Denk bijvoorbeeld aan onze PVC en aluminium jaloezieën, deze worden voor minimaal 80% geproduceerd vanuit gerecyclede grondstoffen. Daarnaast planten wij een boom voor elke bestelling van houten jaloezieën. Hiermee zorgen we dat de impact zoveel mogelijk geminimaliseerd wordt. Laten we samen werken aan een mooiere, groene toekomst!

wit-shutters-woonkamer-bank-bruin

Merkwaardes

Wij zijn trots op ons vakmanschap! Elk detail is belangrijk voor ons en maken om diezelfde reden handgemaakte raamdecoratie in onze eigen fabriek in de buurt. Bij ons draait het om samenwerking. We luisteren naar jou wensen en samen zoeken we naar de beste oplossing voor in je woning. Wij zijn niet bang om een standpunt in te nemen, met name met onze service! Met de hoge toewijding en betrokkenheid die onze service meebrengt, stalen we vertrouwen uit.

groen-blauw-rolgordijnen-keuken