Vraag hier gratis kleurstalen aan.

Ladderkoord of ladderband

Kies voor een standaard ladderkoord of personaliseer je jaloezie met een van onze ladderbanden

Ladderkoord

De jaloezieën van Solbelle worden standaard geleverd met een ladderkoord, essentieel voor een feilloze werking en optimale doorkijk naar buiten. Slim verborgen in de onderlat met een stijlvolle koordknop, zijn ze perfect afgestemd op de kleur van jouw keuze.

image

Ladderband

Ladderbanden bij Solbelle jaloezieën bieden niet alleen extra privacy door de ponsgaten voor de optrekkoorden te bedekken, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. Met de keuze uit drie breedtes - 10 mm, 25 mm, of 38 mm - kun je de look van je jaloezieën perfect afstemmen op je stijl.

image

Zie het verschil

Kies tussen 10mm voor subtiele finesse, 25mm voor klassieke elegantie, of 38mm voor een statement look, terwijl het ladderkoord naadloze functionaliteit verzekert.

image

Maak je jaloezie compleet

Veelgestelde klantvragen

Nee, de keuze tussen ladderband en ladderkoord heeft geen invloed op de functionaliteit van de jaloezieën. Beide opties zorgen ervoor dat de lamellen op hun plaats blijven en correct kunnen kantelen en opgetrokken worden. De keuze is vooral esthetisch en afhankelijk van uw persoonlijke smaak en interieurontwerp.

Kies voor ladderband als u uw jaloezieën een luxueuzere uitstraling wilt geven of wanneer u de ponsgaten voor de optrekkoorden elegant wilt bedekken. Het is ook een goede keuze als u de jaloezieën wilt laten opvallen als een designelement in uw interieur.

Ladderkoord is een dun koord dat door de lamellen van de jaloezieën loopt om ze op hun plaats te houden en te bedienen. Ladderband is een bredere, decoratieve band die dezelfde functie vervult maar met een esthetische meerwaarde door de ponsgaten te bedekken en een gestroomlijnd uiterlijk te geven aan de jaloezieën.

Ja, ladderbanden zijn beschikbaar in drie verschillende breedtes: 10 mm, 25 mm, en 38 mm. Deze opties stellen u in staat om de uitstraling van uw jaloezieën aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw interieur.

Ontdek onze jaloezieën collectie

Bekijk de pagina's hieronder