Vraag hier gratis kleurstalen aan.

De details maken de jaloezie compleet

Alle informatie over de sierkoof en zijgeleiding

Sierkoof

Jaloezieën van Solbelle worden compleet gemaakt met een elegante sierkoof, die de bovenbak stijlvol bedekt. Voor een naadloze afwerking bieden we ook overkappende sierkoven aan, ideaal wanneer meerdere jaloezieën naast elkaar hangen.

image

Zijgeleiding

Voor jaloezieën bij deuren of draai-kiepramen is zijgeleiding perfect; de jaloezie beweegt vlekkeloos langs de zijkanten, geleid door een staalkabel door de lamellen.

image

Maak je jaloezie compleet

Veelgestelde klantvragen

Zijgeleiding is een systeem dat uw jaloezieën langs de zijkanten met een staalkabel geleidt, waardoor het een ideale oplossing is voor bewegende ramen zoals deuren of draai-kiepramen. Dit systeem maakt het ook mogelijk om de jaloezie op te trekken, terwijl de transparante kleur van de geleiding subtiel integreert met uw interieur.

Zijgeleiding is specifiek ontworpen voor situaties waarin jaloezieën stabiel moeten blijven bij het openen of kantelen van ramen. Het is vooral nuttig voor jaloezieën en andere types die baat hebben bij deze extra stabiliteit.

De maximale breedte van een sierkoof in één stuk is 3600 mm. Deze maat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meeste raamformaten, waarbij de sierkoof zorgt voor een naadloze en elegante afwerking van uw jaloezieëninstallatie.

Een sierkoof is een decoratieve afdekking die de bovenbak van de jaloezieën bedekt, waardoor het geheel een afgewerkte en esthetisch aantrekkelijke uitstraling krijgt. De sierkoof wordt als één overkappend geheel geleverd, wat bijdraagt aan een uniforme look, vooral bij meerdere jaloezieën naast elkaar.

Ontdek onze jaloezieën collectie

Bekijk de pagina's hieronder