Vraag hier gratis kleurstalen aan.

Zo eenvoudig is de bediening

Kies uit koordbediening of kettingbediening voor je jaloezie.

Koordbediening

Onze jaloezieën bieden moeiteloze bediening en subtiele elegantie voor elke ruimte. Uitgerust met een trekkoord voor het soepel optillen en neerlaten en een tuimelkoord om de lamellen naar uw voorkeur te positioneren, bieden ze ultieme controle en flexibiliteit. De innovatieve aluminium bovenbak zorgt ervoor dat jij je lamellen fluisterstil kunt bedienen, wat bijdraagt aan de serene sfeer in uw huis

image

Kettingbediening

Kies je voor een eindloosketting, dan biedt één enkele ketting je het gemak om de *jaloezieën met minimale inspanning op te tillen of neer te laten. Het aanpassen van je jaloezieën aan je persoonlijke licht- en privacyvoorkeuren wordt hiermee een fluitje van een cent.

*Alleen beschikbaar voor bamboe, paulowniahout, lindehout, kunststof en gelamineerde jaloezieën.

image

Maak je jaloezie compleet

Veelgestelde klantvragen

  • Koordbediening, gebruikt bij onze jaloezieën, omvat een trekkoord voor het op- en neerlaten en een tuimelkoord om de lamellen te kantelen.

  • Kettingbediening, vaak gezien bij rolgordijnen, gebruikt een eindloze ketting waarmee je de jaloezieën soepel omhoog of omlaag kunt laten.

Koordbediening is ideaal voor jaloezieën waarbij precisie in het kantelen van lamellen gewenst is, zoals in woonkamers of werkruimtes waar lichtregulatie belangrijk is. Het biedt een traditionele bedieningswijze die gemakkelijk aan te passen is.

Kettingbediening is perfect voor situaties waarin je op zoek bent naar een gestroomlijnde, eenvoudige methode om jaloezieën te bedienen, zoals in keukens of badkamers. Deze methode is ook handig bij rolgordijnen en biedt een uniforme, strakke uitstraling.

Ja, bij zowel koord- als kettingbediening is kindveiligheid een belangrijk aspect. Onze jaloezieën zijn voorzien van het child safety tassel systeem om risico's te minimaliseren. Bij kettingbediening raden we aan om altijd gebruik te maken van een veiligheidsclip om de ketting strak tegen de muur of raamkozijn te bevestigen en zo gevaarlijke lussen te voorkomen.

Ontdek onze jaloezieën collectie

Bekijk de pagina's hieronder