Vraag hier gratis kleurstalen aan.
hout-houten-jaloezieen-kantoor-studeerkamer

Gelamineerde jaloezieën

Duurzaam, Stijlvol, Veelzijdig

Kies voor onze extra sterke jaloezieën en ervaar de combinatie van natuurlijke stevigheid, design en maatwerk.

Stel je gelamineerde jaloezieën samenOf ontvang jouw persoonlijke korting

Stel jouw gelamineerde jaloezie samen

Gelamineerde jaloezieën hebben een unieke houtprint op een versterkte lamel van verschillende houtsoorten waaronder: lindehout en abachi. Dit maken de gelamineerde jaloezieën extra sterk met een uniek uiterlijk.

Uitblinkers in stabiliteit en kracht


Deze lamellen zijn met zorg ontworpen om de natuurlijke kracht en robuustheid van hout optimaal te benutten. Ze blinken uit in stabiliteit en sterkte, wat ze perfect maakt voor onze houten jaloezieën. Breng een vleugje natuurlijke charme en betrouwbaarheid in uw huis met deze vrolijke keuze!

Kies de kleur van je gelamineerde jaloezie

Robuuste charme

Solbelle's gelamineerde jaloezieën, verkrijgbaar in tinten van diep bruin en modern grijs, brengen een robuuste charme en veelzijdige elegantie in elke kamer. In de woonkamer, keuken of slaapkamer, deze extra sterke jaloezieën harmoniëren moeiteloos met uw interieur, bieden duurzame privacy en lichtbeheersing, en voegen een laag van verfijnde stijl toe met hun aardse en neutrale kleurenpalet.

Ontdek onze kleurstalen
image

Meer informatie over onze gelamineerde jaloezieën?

Veelgestelde vragen over gelamineerde jaloezieën

Gelamineerde jaloezieën zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Regelmatig afstoffen met een zachte doek of plumeau is meestal voldoende om ze schoon te houden. Voor hardnekkiger vuil kan een licht vochtige doek gebruikt worden, maar vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen om de laminaatlaag niet te beschadigen.

Kies voor gelamineerde jaloezieën als u op zoek bent naar een raamdecoratie die extra sterk en bestand is tegen dagelijks gebruik. Dankzij hun gelamineerde afwerking zijn ze ideaal voor ruimtes met hoge vochtigheid zoals keukens en badkamers.

Gelamineerde jaloezieën zijn hoogwaardige raamdecoratie opties waarbij een beschermende laag is aangebracht over het materiaal van de jaloezieën, om duurzaamheid, sterkte en vochtbestendigheid te vergroten.

Ja, gelamineerde jaloezieën komen in de tinten bruin en grijs.

Bekijk onze overige jaloezieën collectie