Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Lindehout jaloezieën

Natuurlijke schoonheid

Kies voor onze lindehout jaloezieën en ervaar de combinatie van natuurlijke schoonheid, premium kwaliteit en maatwerk.

Lindehout jaloezieën samenstellenOf ontvang een unieke aanbieding

Stel jouw lindenhout jaloezieën samen

Lindenhout is het favoriete houtsoort voor houten jaloezieën vanwege zijn sterkte, lichte gewicht en lange levensduur.

Natuurlijke schoonheid

Lindenhouten jaloezieën staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en natuurlijke schoonheid, waarbij het zachte, lichtgewicht hout zorgt voor duurzaamheid en een warme, uitnodigende uitstraling. Deze jaloezieën bieden niet alleen een subtiele elegantie aan elk interieur, maar zijn ook praktisch in gebruik, met verstelbare lamellen voor optimale licht controle en privacy. Met hun extra lange lamellen en een royale lamelbreedte van 50 tot 63 millimeter een statement maken in elk interieur. Dankzij de unieke eigenschappen van lindenhout kunnen we jaloezieën aanbieden met een indrukwekkende breedte tot maar liefst 3.60 meter, waardoor ze ideaal zijn voor grote raampartijen en open ruimtes.

Kies je kleur van je jaloezie

Speciaal voor jou gemaakt

Onze lindenhouten jaloezieën bieden een veelzijdige oplossing die past binnen elke interieurstijl, van modern tot klassiek. Doordat we je nieuwe raamdecoratie tot op de millimeter nauwkeurig op maat maken, bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en een afgewerkt resultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Ontdek onze kleurstalen
image

Meer informatie over onze jaloezieën van lindenhout?

Veelgestelde vragen van klanten over de lindenhouten jaloezieën

Beide lichte houtsoorten hebben een zachte textuur die veel gebruikt wordt voor jaloezieën. Het grootste verschil zit in de vochtbestendigheid, abachi staat erom bekend dat deze soort beter past in vochtige ruimtes als badkamers en keukens.

Lindehouten jaloezieën zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Regelmatig afstoffen met een zachte doek of plumeau helpt om ze schoon te houden. Voor diepere reiniging kunt u een licht vochtige doek gebruiken met een mild schoonmaakmiddel, maar zorg ervoor dat het hout niet te nat wordt om waterbeschadiging te voorkomen.

Lindehouten jaloezieën staan bekend om hun lichtheid, duurzaamheid en de fijne textuur van het hout, wat zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling in elke kamer.

Hoewel lindehout beter bestand is tegen vervorming dan sommige andere houtsoorten, is het aan te raden om in zeer vochtige ruimtes zoals badkamers te kiezen voor materialen die specifiek ontworpen zijn voor die omstandigheden, zoals PVC of aluminium. Voor keukens, waar de luchtvochtigheid minder extreem is, kunnen lindehouten jaloezieën echter een prachtige aanvulling zijn.

Bekijk onze overige jaloezieën collectie

Ontdek het bij je thuis

Benieuwd welke kleuren en lamelmaten het mooiste staan in jouw woning? Bestel vandaag nog gratis kleurstalen