Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Raamdecoratie voor in de keuken

Functioneel en gezellig

Een goede beheersing van natuurlijk daglicht is een must voor in de keuken. Het is tenslotte het kloppend hart van de woning waar veel tijd doorgebracht wordt. Kies bijvoorbeeld voor gemakkelijk te onderhouden raamdecoratie of wil je liever de zonnestralen laten dansen in de keuken? Ontdek onze collectie en creëer de perfecte sfeer in jouw keuken.

Bepaal zelf de juiste hoeveelheid natuurlijk zonlicht

Het is een goed idee om raamdecoratie uit te kiezen waarbij je gemakkelijk zelf de hoeveelheid natuurlijk daglicht naar binnen kan laten schijnen. Kies bijvoorbeeld voor plisségordijnen, vouw- of rolgordijnen, deze zijn ideaal voor in de keuken. Beide zorgen voor een rustige en serene uitstraling zonder het verlies van controle en privacy. Door slimme keuzes te maken zorg je er in een mum van tijd voor een gezellige ruimte waarbij je maximaal kunt genieten van de lichtinval en biedt het ook nog eens een stukje extra privacy.

Ontdek onze collectie

Ook de doorgewinterde home chef maakt schoon

Wanneer je als home chef meerdere keren per dag in de keuken staat, wil je er wel zeker van zijn dat je raamdecoratie gemakkelijk te onderhouden is. Het kan wel eens gebeuren dat er een ongelukje ontstaat met een staafmixer of dat de kleine Picasso je overvallen heeft met een gerestylede look. Om ervoor te zorgen dat je eventuele vlekken en spatten uit je raamdecoratie kunt halen zorgen we ervoor dat deze altijd gemakkelijk schoon te maken zijn. Kies bijvoorbeeld voor aluminium jaloezieën welke af te nemen zijn met een nat doekje of stijlvolle plisségordijnen die op de hand gewassen kunnen worden.

Wit-koel-jaloezieen-keuken

Ben je geïnspireerd?

Breng stijl en functionaliteit samen in je keuken met onze gratis kleurstalen voor raamdecoratie van Solbelle.nl. Of je nu interesse heeft in jaloezieën, plisségordijnen, houten rolgordijnen, rolgordijnen of gordijnen, ontdek hoe onze selectie de uitstraling en sfeer van uw keuken kan verrijken. Bestel vandaag nog kosteloos uw stalen en vind moeiteloos de perfecte match voor uw keukeninterieur.

Ontdek ze hier
image

Veelgestelde klantvragen

Jaloezieën kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden door hier met een stofdoek of zachte borstel overheen te gaan. Voor hardnekkiger vuil kun je gebruik maken van een vochtig doekje. Onthoudt wel dat je tijdens het schoonmaken van de lamellen deze niet teveel buigt of beschadigt.

Opzoek naar raamdecoratie voor een specifieke ruimte?