Vraag hier gratis kleurstalen aan.
Wit-shutters-badkamer

Raamdecoratie voor in de badkamer

Stijlvol & vochtbestendig

De badkamer is bij uitstek de plek om even helemaal tot rust te komen. Met kaarslicht, ontspannende muziek en wellicht een warm bad kom je hier helemaal tot jezelf. Raamdecoratie in de badkamer is dan ook een belangrijk onderdeel van de inrichting.

Bestand tegen vocht


In de badkamer is het belangrijk om te kiezen voor raamdecoratie die bestand is tegen vocht. Pvc jaloezieën en aluminium jaloezieën zijn goede opties omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en niet snel beschadigen worden door vocht. Plisségordijnen en rolgordijnen zijn ook ideale soorten raamdecoratie voor in de badkamer. Deze stoffen zijn vochtbestendig en bieden daarnaast dat stukje extra privacy. Kies bijvoorbeeld voor een top-down & bottom-up uitvoering, waarmee je de onder- en bovenkant kunt bewegen om de gewenste lichtinval en privacy te bepalen.

Bestel je raamdecoratie

voor in de badkamer

Privacy en stijl in 1

Naast vochtbestendigheid is privacy een belangrijk onderdeel bij het kiezen van raamdecoratie voor in de badkamer. Jaloezieën zijn goede opties omdat ze gemakkelijk te verstellen zijn en daarnaast de gewenste privacy bieden. Plisségordijnen en rolgordijnen zijn ook geschikte optie omdat ze de badkamer afsluiten van de buitenwereld en tegelijkertijd zorgen voor een rustige en serene uitstraling. Kies voor een verduisterende voering als je wilt genieten volledige privacy en je de badkamer donker wilt houden in de avond.

Wit-jaloezieen-gordijnen-badkamer

Ben je geinspireerd?

Ontdek de ideale match voor uw vochtige ruimtes met de gratis kleurstalen van Solbelle.nl. Kies uit ons assortiment vochtbestendige raamdecoratie en ervaar de kwaliteit en kleuren in het comfort van uw eigen huis, geheel kosteloos. Bestel vandaag nog eenvoudig en zorgeloos onze gratis stalen!

Ontdek ze hier
image

Veelgestelde klantvragen

Opzoek naar raamdecoratie voor een specifieke ruimte?