Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Raamdecoratie voor in de woonkamer

Gezellig, huiselijk en levendig

De woonkamer is de plek in het huis waar je veel tijd in doorbrengt. Je ontvangt daar je bezoek, de kinderen kunnen in de woonkamer spelen en je ploft na een lange dag op de bank om lekker te ontspannen. Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van deze momenten is het belangrijk om te kiezen voor de juiste raamdecoratie.

Ontspannen in je woonkamer


De juiste balans vinden tussen privacy en de hoeveelheid natuurlijk daglicht kan best lastig zijn. Beide punten zijn belangrijk om lekker ontspannen op de bank te kunnen zitten. Het kiezen van de juiste raamdecoratie maakt hierin een groot verschil. Ga je liever voor een verduisterende variant waarbij je van de woonkamer een thuisbioscoop maakt? Of wil je juist een licht doorlatende soort raamdecoratie waarbij er nog genoeg natuurlijk daglicht naar binnen kan laten schijnen? De keuze is reuze, net als onze uitgebreide collectie.

Bestel je raamdecoratie

voor in de woonkamer

Je eigen persoonlijke touch

Heb je een keuze kunnen maken tussen privacy en lichtregulatie? Goed, dan gaan we door naar de volgende stap, namelijk jouw persoonlijke stijl. Of je nu een landelijke, moderne, trendy of een klassieke stijl hebt, met de juiste raamdecoratie kun je jouw persoonlijkheid door laten schemeren in de rest van je woning. Raamdecoratie is dan ook een echte sfeermaker in je interieur en met name raamdecoratie in de woonkamer. Gelukkig is elke vorm van raamdecoratie geschikt voor in de woonkamer.

Grijs rolgordijnen woonkamer

Ben je geïnspireerd?

Verlevendig je woonkamer met de perfecte kleur en textuur door gratis kleurstalen van Solbelle.nl aan te vragen. Van jaloezieën tot gordijnen en van plisségordijnen tot vouwgordijnen, ontdek hoe onze diverse collectie uw ruimte kan transformeren. Begin vandaag nog met het moeiteloos vinden van uw ideale raamdecoratie met onze kosteloze stalen!

Ontdek ze hier
image

Veelgestelde klantvragen

Onze plisségordijnen zijn op verschillende manieren te bedienen, afhankelijk van het systeem wat je gekozen hebt. Je kunt kiezen uit een vast model waarbij het koord aan de linker of rechterkant geplaatst is. Bottom up/ top-down, waarbij de plisségordijnen zowel omhoog als omlaag kunnen. Als laatste optie is bottom-up/ top-down + handgreep bediening.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Opzoek naar raamdecoratie voor een specifieke ruimte?


Bekijk onderste pagina's en laat je inpsireren