Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Onze collectie sfeermakers

Raamdecoratie voor iedereen

Welkom bij dé bestemming voor gepersonaliseerde raamdecoratie! Ontdek onze hoogwaardige raamdecoratie, áltijd op maat gemaakt door onze vakmensen.

Ontwerp je raamdecoratieBestel gratis kleurstalen

Kies je product

Bij het kiezen van het materiaal voor jaloezieën is het cruciaal om rekening te houden met de specifieke eisen van elke ruimte in je huis. Het afstemmen van het materiaal op de ruimte zorgt voor duurzaamheid, functionaliteit en maakt je jaloezieën een waardevolle toevoeging aan je interieur.

Voor iedereen een perfecte oplossing

Bij Solbelle geloven we dat kwalitatieve raamdecoratie toegankelijk en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Ons aanbod van op maat gemaakte raamdecoratie opties zorgt ervoor dat iedereen de perfecte oplossing voor hun ramen kan vinden, zonder compromissen te sluiten op stijl of kwaliteit.

Bestel je kleurstalen

Kleurstalen stellen je in staat de exacte tint en textuur van het materiaal in je eigen ruimte te ervaren, onder verschillende lichtomstandigheden. Het zorgt ervoor dat je raamdecoratie perfect aansluit bij je interieur, voor een harmonieus en afgewerkt geheel.

Ontdek ze hier
image

Veelgestelde klantvragen

De levertijd kan variëren afhankelijk van het type raamdecoratie en de mate van maatwerk die vereist is. Over het algemeen streven we ernaar om uw op maat gemaakte raamdecoratie binnen 5 á 15 werkdagen te leveren. We houden u gedurende het hele proces op de hoogte en zorgen voor een tijdige en efficiënte levering van uw bestelling.

Solbelle biedt een uitgebreide selectie raamdecoratie aan, waaronder jaloezieën.
Maar binnenkort ook: rolgordijnen, plisségordijnen, lamellen, vouwgordijnen en shutters allemaal beschikbaar in een verscheidenheid aan materialen, kleuren en patronen om aan jou persoonlijke stijl en functionele behoeften te voldoen.

Voor de beste pasvorm raden we aan gebruik te maken van onze meetinstructies op de website of contact op te nemen met onze klantenservice voor persoonlijk advies. Bij Solbelle is maatwerk onze specialiteit, en we helpen je graag bij het nauwkeurig opmeten van je ramen om een perfecte pasvorm te garanderen.

Ja, Solbelle biedt de mogelijkheid om gratis staaltjes aan te vragen van onze raamdecoratie materialen. Dit stelt je in staat om de kleuren en texturen in je eigen ruimte te bekijken en te voelen, zodat je met vertrouwen een geïnformeerde beslissing kunt nemen over je aankoop.

Opzoek naar speciale raamdecoratie?