Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Witte houten Jaloezieën

Natuurlijk design

Hout is tijdloos. Ben je op zoek naar rust, eenvoud en warmte? Dan is deze collectie witte houten jaloezieën je op het lijf geschreven.

Stel je jaloezieën samenOntdek onze kleurstalen

Ontdek onze witte houten jaloezieën

Het mooiste en beste van de natuur


Laat de zon en natuurlijk schoonheid stralen in je thuis met onze Solbelle houten jaloezieën! Omhels warmte, eenvoud, en een botanisch gevoel van luxe. We zijn trots op het gebruik van alleen duurzaam en ethisch verantwoord hout van topkwaliteit, wat jou niet alleen eindeloos plezier van je raamdecoratie biedt, maar ook lief is voor onze prachtige planeet. Bovendien brengt onze zorgvuldige houtkeuze akoestische en thermische gezelligheid naar je ruimte dankzij zijn uitstekende isolatievermogen.

Droom weg bij de talloze mogelijkheden voor jouw houten jaloezieën, perfect afgestemd op jouw interieur door keuze uit verschillende houtsoorten, kleuren, en lamelbreedtes. Laat het beste van de natuur je woning verrijken en geniet van een zonnige sfeer, elke dag weer.


Bepaal zelf de lichtinval

De hoeveelheid zonlicht die je wil binnenlaten, bepaal je met de lamelbreedte van je jaloezie.
Hoe breder de lamellen en hoe verder ze uit elkaar staan, hoe sterker de lichtinval is.

image

Veel gestelde vragen over witte houten jaloezieën

Jaloezieën kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden door hier met een stofdoek of zachte borstel overheen te gaan. Voor hardnekkiger vuil kun je gebruik maken van een vochtig doekje. Onthoudt wel dat je tijdens het schoonmaken van de lamellen deze niet teveel buigt of beschadigt.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

De maximale breedtes zijn afhankelijk van de materiaalsoort en de kleur. Soms zijn er maar enkele kleuren die tot de maximale breedte gaan die hieronder staat vermeld.

Lindehout : 360 cm
Paulownia: 300 cm
Bamboe: 360 cm
Abachi: 300 cm
Aluminium: 400 cm
Kunststof: 290cm
PVC: 272 cm

Jaloezieën zijn binnen zonnewering type waarbij gebruikt gemaakt wordt van horizontale lamellen. Deze lamellen zorgen ervoor dat het natuurlijk daglicht geleidelijk de kamer naar binnen komt en tegelijkertijd privacy bieden. Jaloezieën zorgen namelijk voor voldoende natuurlijk daglicht die zorgen voor een warme huiselijke sfeer.