Vraag hier gratis kleurstalen aan.
image

Houten Jaloezieën

Natuurlijk design

Hout is tijdloos. Ben je op zoek naar rust, eenvoud en warmte? Dan is deze collectie houten horizontale jaloezieën je op het lijf geschreven

Stel je jaloezieën samenOntdek onze kleurstalen

Ontdek onze houten jaloezieën

Het mooiste en beste van de natuur


Laat de zon en natuurlijk schoonheid stralen in je thuis met onze Solbelle houten jaloezieën! Omhels warmte, eenvoud, en een botanisch gevoel van luxe. We zijn trots op het gebruik van alleen duurzaam en ethisch verantwoord hout van topkwaliteit, wat jou niet alleen eindeloos plezier van je raamdecoratie biedt, maar ook lief is voor onze prachtige planeet. Bovendien brengt onze zorgvuldige houtkeuze akoestische en thermische gezelligheid naar je ruimte dankzij zijn uitstekende isolatievermogen.

Droom weg bij de talloze mogelijkheden voor jouw houten jaloezieën, perfect afgestemd op jouw interieur door keuze uit verschillende houtsoorten, kleuren, en lamelbreedtes. Laat het beste van de natuur je woning verrijken en geniet van een zonnige sfeer, elke dag weer.


Bepaal zelf de lichtinval

De hoeveelheid zonlicht die je wil binnenlaten, bepaal je met de lamelbreedte van je jaloezie.
Hoe breder de lamellen en hoe verder ze uit elkaar staan, hoe sterker de lichtinval is.

image

Bediening

  • Koordbediening De jaloezieën worden bediend met een trekkoord voor het op- en neerlaten van de jaloezie en tuimelkoord om de lamellen in elke gewenste stand te positioneren. Dankzij de speciaal ontwikkelde aluminium bovenbak, kan je jouw lamellen geluidloos bedienen.

  • Kettingbediening
    Opteer je voor een eindloosketting, dan kan je met één enkele ketting de jaloezieën op- en neerlaten.

Ladderkoord of ladderband

  • Ladderkoord
    Standaard worden onze jaloezieën van afgewerkt met een ladderkoord. Ze zijn noodzakelijk om jouw jaloezie perfect te laten werken. Ze zorgen voor een maximale doorkijk naar buiten toe. Ze worden blind weggewerkt in de onderlat met een passende koordknop. Ze zijn kleurgecoördineerd.

  • Ladderband
    Ladderbanden zorgen voor een optimale privacy, ze bedekken de ponsgaten voor de optrekkoorden in de lamellen. Je kan kiezen uit 3 verschillende ladderbandbreedtes: 10 mm, 25 mm of 38 mm en uit 26 kleuren.

Ontdek onze houten jaloezieën bij je thuis

Benieuwd welke kleuren en lamelmaten het mooiste staan in jouw woning? Bestel vandaag nog gratis kleurstalen