Vraag hier gratis kleurstalen aan.
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Witte bamboe jaloezieën zijn een geliefde vorm van raamdecoratie. Ze hebben namelijk niet alleen vele functionele voordelen, maar worden ook vaak gekozen vanwege hun unieke uiterlijk. De lamellen van deze witte bamboe jaloezieën hebben een zichtbare houtnerf en zijn dunner dan de lamellen bij houten jaloezieën. Dit zorgt voor een zeer geraffineerde look. Zoek je iets unieks om voor de ramen te hangen, dan zijn onze witte bamboe jaloezieën dan ook een absolute aanrader. De jaloezieën zien er goed uit, zijn licht van gewicht en passen binnen vrijwel elk interieur. Of je nou een landhuis, een moderne woning of een rijtjeshuis hebt, jaloezieën van bamboe zijn eigenlijk altijd een uitstekende keuze.

Alles wat je wilt weten over je witte bamboe jaloezieën

Hier vind je alle vragen die je mogelijk hebt over het kiezen, installeren en onderhouden van bamboe jaloezieën voor jouw huis.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Net als bij andere jaloezieën, bieden bamboe jaloezieën een goede verdeling van het natuurlijke daglicht en de mate van privacy. Doordat de lamellen open en dicht gedraaid kunnen worden zorgen ze ervoor dat voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen gluren.

Bamboe jaloezieën passen in verschillende woonruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of in de eetkamer. Dat maakt ze ook zo veelzijdig. Er zijn enkele ruimtes waar ze niet volledig tot zijn recht komen, denk dan aan zeer vochtige ruimtes als de badkamer. Bamboe heeft een natuurlijke weerstand tegen vocht, maar kunnen in verloop van tijd wel vervormen. Een betere vorm optie voor in de badkamer zijn pvc of aluminium jaloezieën.

Jazeker, onze bamboe jaloezieën zijn goed te combineren met een ladderband. Wanneer je de jaloezieën gaat samenstellen kun je ervoor kiezen om een ladderband van 10 mm, 25 mm of 38 mm toe te voegen. Mocht je liever het natuurlijke effect van bamboe willen houden, dan kun je ook kiezen voor een ladderkoord.

Ja! Bamboe jaloezieën worden gemaakt van een snelgroeiende en hernieuwende grassoort. Doordat bamboe weinig water nodig heeft, zorgt het dat de impact op het milieu kleiner is dan andere houtsoorten. Dit maakt bamboe een milieuvriendelijke keuze.