Vraag hier gratis kleurstalen aan.
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Aluminium jaloezieën kunnen overal opgehangen worden. Wil je een groot raam op de werkkamer decoreren? Of juist een huiskamerraam? Een openslaande deur, een serreraam, het raam in de badkamer? Of gaat het om een klein dakraampje of draaikiepraam? Het maakt niet uit. Dankzij ons maatwerk sluit alles mooi aan en zien jouw aluminium jaloezieën er mooi verzorgd uit. Doordat aluminium een licht product is, zijn aluminium jaloezieën ook geschikt in het geval van relatief grote afmetingen. Het materiaal is bovendien ook geschikt voor in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer.

Alles wat je wilt weten over aluminium jaloezieën

Hier vind je alle vragen die je mogelijk hebt over het kiezen, installeren en onderhouden van jaloezieën voor jouw huis.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn zeker geschikt voor vochtige ruimtes, denk hiervoor aan ruimtes als keukens en badkamers. Onze jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig en kunnen tegen een stootje.

Bij Solbelle bieden we vier verschillende lamelbreedtes aan, afhankelijk van de lamelbreedte varieert de maximale breedte. Lamelbreedte 16 mm heeft een maximale breedte van 210 cm, 125 mm heeft een maximale breedte van 250 cm, 35 & 50 mm hebben beide een maximale breedte van 400 cm, Ideaal voor brede ramen!

Het onderhouden van aluminium jaloezieën is een eenvoudige taak. De jaloezieën kunnen met een stofdoek of vochtig doekje afgenomen worden. Heb je last van hardnekkige vlekken? Dan is het mogelijk om een mild reinigingsmiddel gebruiken.