Vraag hier gratis kleurstalen aan.
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Bij Solbelle maken we jouw nieuwe 35 mm brede aluminium jaloezieën helemaal op maat. Het gebruikte aluminium is zeer licht van gewicht, waardoor we deze jaloezieën tot een lengte van maar liefst 4 meter kunnen leveren. Wanneer je streeft naar een mooi interieur, dan kun je eigenlijk niet om op maat gemaakte raamdecoratie heen. Want bij raamdecoratie in standaardmaten valt het eindresultaat eigenlijk altijd tegen. Stel jouw raamdecoratie daarom helemaal op maat samen en het resultaat én de prijs zullen je verbazen. Liever bredere of smallere lamellen? Dan kun je ook voor 16 mm, 25 mm of 50 mm brede jaloezieën kiezen.

Alles wat je wilt weten over aluminium jaloezieën

Hier vind je alle vragen die je mogelijk hebt over het kiezen, installeren en onderhouden van jaloezieën voor jouw huis.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn zeker geschikt voor vochtige ruimtes, denk hiervoor aan ruimtes als keukens en badkamers. Onze jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig en kunnen tegen een stootje.

Bij Solbelle bieden we vier verschillende lamelbreedtes aan, afhankelijk van de lamelbreedte varieert de maximale breedte. Lamelbreedte 16 mm heeft een maximale breedte van 210 cm, 125 mm heeft een maximale breedte van 250 cm, 35 & 50 mm hebben beide een maximale breedte van 400 cm, Ideaal voor brede ramen!

Het onderhouden van aluminium jaloezieën is een eenvoudige taak. De jaloezieën kunnen met een stofdoek of vochtig doekje afgenomen worden. Heb je last van hardnekkige vlekken? Dan is het mogelijk om een mild reinigingsmiddel gebruiken.