Vraag hier gratis kleurstalen aan.
  • donker-bruin-houten-jaloezieen-woonkamer
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Doordat wij iedere bamboe jaloezie volledig op maat produceren, kun je jouw jaloezie helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. Dat betekent een ruime keuze in kleuren, dat je zelf beslist of je ladderbanden wilt en zo ja in welke kleur. Tot slot mag je helemaal zelf beslissen aan welke zijde de jaloezie bediend moet worden. In ons aanbod vind je overigens meer bamboe jaloezieën terug dan alleen onze 63 millimeter variant. Bamboe jaloezieën maken wij namelijk ook met een lamelbreedte van 50 millimeter en 35 millimeter.

Alles wat je wilt weten over je bamboe jaloezieën

Hier vind je alle vragen die je mogelijk hebt over het kiezen, installeren en onderhouden van bamboe jaloezieën voor jouw huis.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Net als bij andere jaloezieën, bieden bamboe jaloezieën een goede verdeling van het natuurlijke daglicht en de mate van privacy. Doordat de lamellen open en dicht gedraaid kunnen worden zorgen ze ervoor dat voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen gluren.

Bamboe jaloezieën passen in verschillende woonruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of in de eetkamer. Dat maakt ze ook zo veelzijdig. Er zijn enkele ruimtes waar ze niet volledig tot zijn recht komen, denk dan aan zeer vochtige ruimtes als de badkamer. Bamboe heeft een natuurlijke weerstand tegen vocht, maar kunnen in verloop van tijd wel vervormen. Een betere vorm optie voor in de badkamer zijn pvc of aluminium jaloezieën.

Jazeker, onze bamboe jaloezieën zijn goed te combineren met een ladderband. Wanneer je de jaloezieën gaat samenstellen kun je ervoor kiezen om een ladderband van 10 mm, 25 mm of 38 mm toe te voegen. Mocht je liever het natuurlijke effect van bamboe willen houden, dan kun je ook kiezen voor een ladderkoord.

Ja! Bamboe jaloezieën worden gemaakt van een snelgroeiende en hernieuwende grassoort. Doordat bamboe weinig water nodig heeft, zorgt het dat de impact op het milieu kleiner is dan andere houtsoorten. Dit maakt bamboe een milieuvriendelijke keuze.