Vraag hier gratis kleurstalen aan.
  • bruin-houten-jaloezieen-slaapkamer-kleedkamer
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Ben je overtuigd en klaar om op maat gemaakte bamboe jaloezieën in huis te halen? Dan kun je deze gemakkelijk zelf samenstellen op onze website. We hebben bamboe jaloezieën in verschillende lamelbreedtes en stijlen beschikbaar, waaronder 35 millimeter en 63 millimeter. Het samenstellen van je eigen bamboe jaloezieën is een zeer eenvoudig proces. Na het kiezen van de kleur, kun je bijvoorbeeld aangeven of je wel of geen ladderband wilt.

Alles wat je wilt weten over je bamboe jaloezieën

Hier vind je alle vragen die je mogelijk hebt over het kiezen, installeren en onderhouden van bamboe jaloezieën voor jouw huis.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Net als bij andere jaloezieën, bieden bamboe jaloezieën een goede verdeling van het natuurlijke daglicht en de mate van privacy. Doordat de lamellen open en dicht gedraaid kunnen worden zorgen ze ervoor dat voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen gluren.

Bamboe jaloezieën passen in verschillende woonruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of in de eetkamer. Dat maakt ze ook zo veelzijdig. Er zijn enkele ruimtes waar ze niet volledig tot zijn recht komen, denk dan aan zeer vochtige ruimtes als de badkamer. Bamboe heeft een natuurlijke weerstand tegen vocht, maar kunnen in verloop van tijd wel vervormen. Een betere vorm optie voor in de badkamer zijn pvc of aluminium jaloezieën.

Jazeker, onze bamboe jaloezieën zijn goed te combineren met een ladderband. Wanneer je de jaloezieën gaat samenstellen kun je ervoor kiezen om een ladderband van 10 mm, 25 mm of 38 mm toe te voegen. Mocht je liever het natuurlijke effect van bamboe willen houden, dan kun je ook kiezen voor een ladderkoord.

Ja! Bamboe jaloezieën worden gemaakt van een snelgroeiende en hernieuwende grassoort. Doordat bamboe weinig water nodig heeft, zorgt het dat de impact op het milieu kleiner is dan andere houtsoorten. Dit maakt bamboe een milieuvriendelijke keuze.