Vraag hier gratis kleurstalen aan.
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Op maat gemaakte aluminium jaloezieën vallen in het premium raamdecoratie segment. Dit betekent echter niet dat je hier buitensporig veel voor betaalt. Bij ons vind je namelijk op maat gemaakte, premium raamdecoratie voor zeer scherpe prijzen. Onze 50mm aluminium jaloezieën zijn bijvoorbeeld niet alleen van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar ook zeer betaalbaar. Met behulp van op maat gemaakte aluminium jaloezieën geef je jouw huis- of kantoorinrichting gemakkelijk een persoonlijk tintje. Je stelt ze namelijk zelf samen, waardoor ze perfect binnen je interieur zullen passen. Dat geeft jouw interieur een mooie luxueuze uitstraling. Naast deze jaloezieën met lamellen van 50 mm breed, hebben we ook jaloezieën met lamellen van 16 mm, 25 mm en 35 mm in ons assortiment.

Alles wat je wilt weten over aluminium jaloezieën

Hier vind je alle vragen die je mogelijk hebt over het kiezen, installeren en onderhouden van jaloezieën voor jouw huis.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn zeker geschikt voor vochtige ruimtes, denk hiervoor aan ruimtes als keukens en badkamers. Onze jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig en kunnen tegen een stootje.

Bij Solbelle bieden we vier verschillende lamelbreedtes aan, afhankelijk van de lamelbreedte varieert de maximale breedte. Lamelbreedte 16 mm heeft een maximale breedte van 210 cm, 125 mm heeft een maximale breedte van 250 cm, 35 & 50 mm hebben beide een maximale breedte van 400 cm, Ideaal voor brede ramen!

Het onderhouden van aluminium jaloezieën is een eenvoudige taak. De jaloezieën kunnen met een stofdoek of vochtig doekje afgenomen worden. Heb je last van hardnekkige vlekken? Dan is het mogelijk om een mild reinigingsmiddel gebruiken.