Vraag hier gratis kleurstalen aan.
  • aluminium jaloezieen 25mm
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Aluminium jaloezieën zijn een echte topkeuze als je op zoek bent naar praktische en veelzijdige raamdecoratie. Hoewel je kant-en-klare aluminium jaloezieën kunt kopen, is het natuurlijk het beste om op maat gemaakte jaloezieën te nemen. Dit garandeert niet alleen dat ze naadloos op je ramen zullen aansluiten, maar ook dat ze goed bij de rest van je interieur zullen passen. In ons assortiment vind je aluminium jaloezieën terug in verschillende lamelbreedtes zoals 16 mm, 35 mm en 50 mm. Je hebt hierbij keuze uit diverse kleuren, ladderbanden en andere opties, dus kijk snel verder.

Alles wat je wilt weten over aluminium jaloezieën

Hier vind je alle vragen die je mogelijk hebt over het kiezen, installeren en onderhouden van jaloezieën voor jouw huis.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn zeker geschikt voor vochtige ruimtes, denk hiervoor aan ruimtes als keukens en badkamers. Onze jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig en kunnen tegen een stootje.

Bij Solbelle bieden we vier verschillende lamelbreedtes aan, afhankelijk van de lamelbreedte varieert de maximale breedte. Lamelbreedte 16 mm heeft een maximale breedte van 210 cm, 125 mm heeft een maximale breedte van 250 cm, 35 & 50 mm hebben beide een maximale breedte van 400 cm, Ideaal voor brede ramen!

Het onderhouden van aluminium jaloezieën is een eenvoudige taak. De jaloezieën kunnen met een stofdoek of vochtig doekje afgenomen worden. Heb je last van hardnekkige vlekken? Dan is het mogelijk om een mild reinigingsmiddel gebruiken.