Vraag hier gratis kleurstalen aan.
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Of je nu gaat verhuizen of je huidige woning wilt renoveren, de kans is op zo’n moment groot dat je aan nieuwe raamdecoratie hebt gedacht. En niet zonder reden: een huis zonder raamdecoratie ziet er gewoonweg incompleet uit. Je wilt natuurlijk wel dat je nieuwe raamdecoratie er perfect uitziet en dat deze lang meegaat. In dat geval is een keuze voor aluminium jaloezieën van 16 millimeter breed een veilige keuze. Deze jaloezieën zijn namelijk duurzaam, sterk en heel betaalbaar, zelfs als je ze helemaal op maat laat maken. Aluminium jaloezieën kunnen in ieder interieur toegepast worden en hebben een stilistische, moderne uitstraling. De versie met lamellen van 16 mm breed is vooral geschikt voor wat kleinere ramen, waarbij de breedte van de lamel mooi in verhouding is met het geheel. Heb je grotere raampartijen of gewoon voorkeur voor bredere lamellen? Dan hebben we ook aluminium jaloezieën van 25 mm, 35 mm en 50 mm breed in ons assortiment.

Alles wat je wilt weten over aluminium jaloezieën

Hier vind je alle vragen die je mogelijk hebt over het kiezen, installeren en onderhouden van jaloezieën voor jouw huis.

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat uw raamdecoratie op de juiste manier wordt ingemeten. Dit kunt u eenvoudig zelf doen als u onze meetinstructies opvolgt. Zo weet u zeker dat u straks bij het bestellen de juiste afmetingen invoert.

Download meetinstructies voor jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn zeker geschikt voor vochtige ruimtes, denk hiervoor aan ruimtes als keukens en badkamers. Onze jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig en kunnen tegen een stootje.

Bij Solbelle bieden we vier verschillende lamelbreedtes aan, afhankelijk van de lamelbreedte varieert de maximale breedte. Lamelbreedte 16 mm heeft een maximale breedte van 210 cm, 125 mm heeft een maximale breedte van 250 cm, 35 & 50 mm hebben beide een maximale breedte van 400 cm, Ideaal voor brede ramen!

Het onderhouden van aluminium jaloezieën is een eenvoudige taak. De jaloezieën kunnen met een stofdoek of vochtig doekje afgenomen worden. Heb je last van hardnekkige vlekken? Dan is het mogelijk om een mild reinigingsmiddel gebruiken.